Hva koster det å pusse opp badet?

Baderom med mørke fliser utført av Viken Montasje Flisavdelingen

Her kan du lese om kostnader ved renovering av bad. Det er viktig å føle seg trygg og ivaretatt, og vite at man har god fagkompetanse rundt den store investeringen som et våtrom kan være.

Mange lurer på hva det koster å pusse opp badet. Prisen kan selvfølgelig variere basert på prosjektets omfang og valg av materialer, men med vår erfaring er vi i stand til å gi deg et prisestimat.

Et bad på mellom 4-7 kvadratmeter kan ligge på ca 250.000-400.000 kr, avhengig av materialer (flis, maling av vegger etc..)-og møbelvalg, samt omfang av prosjektet.

Vi har lang erfaring med flislegging av nye bad, renovering av gamle bad, flislegge vaskerom, entré og legge fliser over kjøkkenbenken. Vi veileder deg gjennom hele prosessen, fra planleggingsfasen til det ferdige resultatet.

Syns du badet ditt er umoderne? Slik pusser du opp badet billig. 

Noen ønsker seg et rimelig alternativ for oppussingen. Hvis det ligger til rette for det, kan flis på flis, samt nye baderomsmøbler være et godt alternativ. Dette kan gi badet ditt et nytt og moderne utseende uten å måtte gjøre strukturelle endringer.

God fagkunnskap

Når du investerer i et nytt våtrom er det viktig at du føler deg trygg og sikker på at prosjektet blir håndtert med god fagkunnskap. Vi i flisavdelingen hos Viken Montasje sørger for at du kan være trygg på din investering. Vi skaper ikke bare bad og våtrom som ser bra ut, men som også er tilpasset dine behov og ønsker.

Slik foregår prosessen ved renovering av baderom 

Vi starter alltid med en befaring og en gjennomgang av på prosjektet sammen med deg som kunde. Det er viktig for oss å kartlegge ønsker og behov tidlig i prosessen, slik at vi kan imøtekomme disse på best mulig måte. Kort tid etter befaringen vil du motta et pristilbud fra oss.

Er du i tvil om hvilken rørlegger og elektriker du skal kontakte til ditt prosjekt? Som en del av et veletablert konsern tilbyr vi bred kompetanse innen rørlegging, flislegging og elektro. Dette kan gi ditt prosjekt en helhetlig løsning som tilfredsstiller dine behov. Ta kontakt med Viken Tekniske her for rørlegger eller elektriker. 

Upload Image...
Upload Image...

Vår praksis videre:

Rigg og tildekking av gulv og vegger i arbeidssone + riving av vegger og gulv

Først starter prosessen med å rive ut eksisterende vegger, gulv og eventuelt annet utstyr som skal byttes ut. Dette inkluderer blant annet fjerning av gamle fliser, baderomsinnredning, og gamle rør, sluk og elektriske installasjoner som skal erstattes.

Innvendig arbeider

Vi begynner med de innvendige arbeidene etter at rivingen er fullført. Dette kan omfatte installasjon av nytt rørleggerarbeid for vann og avløp, samt elektrisk arbeid for belysning, stikkontakter og eventuelt annet elektrisk utstyr som du som kunde ønsker.

Nå blir også varmekabler lagt av elektriker. Så støper vi nytt gulv etter kundes ønsker og behov i forhold til størrelse på dusj. 

Membran og flisarbeid

Vi legger membran på gulv og vegger for å sikre vanntetting. Deretter utføres flislegging av gulv og vegger. Dette inkluderer også kutting og tilpasning av fliser for å passe til rommets dimensjoner og utforming.

Sluttfase

Sluttfasen omfatter installasjon av vask, toalett, dusj, badekar og baderomsinnredning av en rørlegger. Varmekabler, lys og stikkontakter blir installert og montert av elektriker.

Det er viktig å vaske over flisene på slutten slik at det ikke blir liggende igjen fugeslør fra fugingen. Snakk med oss i Viken Montasje om anbefalte vaskemidler.

Tips! Grønnsåpe som vaskemiddel på fliser anbefales ikke – dette inneholder for mye fettstoffer som vil legge seg som flekker på flisen.  

Flislegging av baderom av Viken Montasje
Flislegging av baderom av Viken Montasje

Garantier

Vi står ansvarlig for garanti og reklamasjoner på jobben vi utfører. Lurer du på noe mer rundt dette kan du ta kontakt med oss!

Du får tilsendt forvaltning, drift og vedlikehold (FDV) av det nye badet når prosjektet er ferdig. Dokumentasjon er viktig for å få investeringen godkjent ved salg.

Vi treffer deg gjerne for en uforpliktende og gratis befaring av ditt prosjekt!