Tjenester > Næring

Næring

Vi bygger opptil 200 nybygg i året, og har lang erfaring med store prosjekter innen næring og privatmarkedet.

Montasje av elementbaserte boliger er en stor suksess med tanke på tørt bygg, kort byggetid og høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Dette gjør oss til en attraktiv samarbeidspartner for boligbyggere, boligutviklere og de som forvalter eiendomsprosjekter.

Vi har også lang erfaring innen montasje av elementer med høy ferdighetsgrad til leilighetsbygg over flere plan. Vi har i samarbeid med våre kunder utviklet innovative løsninger som sikrer kort byggetid og god kvalitet.

Merk at bildet er ment som en illustrasjon.

Vi ser frem til å høre fra deg
Eksempel næringsbygg - Viken Montasje
Møte mellom smilende dame og mann

Forsikringssaker

Når uforutsette skader oppstår er det viktig å håndtere disse effektivt og i henhold til gjeldende forsikringer. Vi har de siste årene opparbeidet oss en god erfaring med å identifisere og utbedre feil og skader på et bredt spekter av bygg og våtrom. Vi forstår viktigheten av å komme i gang med en eventuell førstehjelp for å begrense skadene.  

Vårt mål er å tilby en løsning som reduserer både tidsbruk og økonomiske belastninger for våre kunder, samtidig som vi sikrer at arbeidet utføres i høyeste standard.

Ved å velge oss for utbedring av din forsikringssak kan du være trygg på at du får en partner som er effektiv, tilstede og rimelig på pris.

Elementbygg

Reduser byggetiden med prefabrikkerte elementer. Vår samarbeidspartner Viken Element tilbyr en komplett pakke med vegg-, tak-, og bjelklagselementer, designet for å gjøre byggeprosessen mer effektiv og redusere tidsbruken på byggeplassen. Elementene produseres innendørs på egen fabrikk, noe som sikrer kvalitetskontroll og minimerer avfall. Dette bidrar ikke bare til kostnadsbesparelser, men også til en mer bærekraftig byggeprosess.