Tjenester > Bad og våtrom

bad og våtrom

Dette skal du være trygg på når du investerer i et våtrom!
Når du investerer i et nytt våtrom er det viktig at du føler deg trygg og sikker på at ditt prosjekt blir håndtert med god fagkunnskap.

Vi i Viken Montasje avdeling flis har lang erfaring med flislegging av nye bad, vaskerom, entré og over kjøkkenbenken. Dette sikrer at vi kan veilede deg gjennom hele prosessen, fra planleggingsfasen til det ferdige resultatet.

Vi kan skape bad og våtrom som ikke bare ser bra ut, men som også er tilpasset dine behov og ønsker.

Kontakt oss i dag!
Baderom med mørke fliser utført av Viken Montasje Flisavdelingen

Våre flisleggere har opptil 30 års erfaring fra bransjen, og har god kompetanse innen våtrom. Våre tjenester inkluderer blant annet avretting av gulv, støping av badegulv med fall, membranarbeid, og profesjonell flislegging. Alt for å sikre et holdbart og godt resultat med god kvalitet.

renovering og rehabilitering av bad

Trenger du hjelp til å pusse opp badet eller vaskerommet? Fliser kan være med på å forvandle disse rommene, gi dem et løft og gjøre dem stilfulle. Hos oss i Viken Montasje tilbyr vi ekspertise og lang erfaring med flislegging, renovering av bad og vaskerom, dette gjør oss til et godt valg for ditt prosjekt. Vi er også behjelpelige med å støpe gulv med fall.

Pusse opp entré eller gi kjøkkenet løft?

Vi legger fliser i entré, vindfang og kjellerstue. Vi hjelper deg også med flislegging av kjøkkengulvet og over kjøkkenbenken. Storformat er ingen hindring. Vi flytsparkler om gulvet må avrettes før flis, eller flytsparkler over gulvvarme.

Våre tjenester:

  • Profesjonell flislegging
  • Støpe gulv
  • Flytsparkling
  • Membranarbeider på våtrom
  • Renovering av bad

pris på bad

Lurer du på hvor mye det koster å pusse opp bad? Prisen kan variere basert på prosjektets omfang og valg av materialer, men vår erfaring gjør oss i stand til å gi deg et nøyaktig prisestimat. Syns du badet ditt er umoderne? Et alternativ for deg som ønsker å pusse opp badet billig, kan være å legge flis på flis.

Kontakt oss gjerne i dag for å diskutere ditt oppussings- eller renoveringsprosjekt. Vi ser frem til å høre fra deg.

Lys grått baderom med mosaikk i dusjsone

referanseprosjekter

Flislegging av baderom av Viken Montasje

Moderne fliser i storformat – kjempeflott prosjekt. 

Ullern Allé, Oslo / Norge
Flislegging av baderom av Viken Montasje

Renovering av baderom for fornøyde kunder.

Elmholt Allé, Oslo / Norge

Fliser i nytt inngangsparti. Her valgte kunden moderne, grå fliser som er lett å holde rene. Størrelsen på flisen er 60×60.  

Vinterbro / Norge