Hvem er vi?

Viken Montasje er grunnlagt 18.juni 2019 av erfarne aktører innen entreprenørbransjen. Selskapet har sitt hovedkontor på Vinterbro, og dekker i hovedsak store deler av Østlandet. I tillegg opererer vi med avdelingskontorer i Vestfold, Drammen, på Romerike og i Trondheim og Bergen.
 
Vårt fagfelt er byggetjenester for boliger, leilighetskomplekser, rekkehus, kommuner/forsikringssaker, borettslag/sameie og en rekke andre bygg- og anleggsprosjekter, med dette står vi sterkt i markedet. Vi utfører alt fra store til små prosjekter.

Som en del av et veletablert konsern tilbyr vi bred kompetanse innen rørlegging, flislegging, elektro, betongarbeid og graving. Dette gir ditt prosjekt en helhetlig løsning som tilfredsstiller dine behov.

Viken Montasje er en del av konsernet Viken-Gruppen, som består av datterselskapene Viken Tekniske, Viken Vei og Anlegg, Viken Betong og Viken Element. Med en unik eiermodell involveres flere av de ansatte som aksjonærer.

Viken Montasje har 70 ansatte som er dedikert til å oppfylle sin visjon om å fullføre prosjekter med topp kvalitet, alltid innenfor avtalte tidsfrister, og til kundens tilfredshet.

 
Viken Montasje er en godkjent lærebedrift
Viken Montasje collage - vi hjelper deg med dine byggeprosjekter
Daglig leder i Viken Montasje, Wilhelm Neumüller

Wilhelm Neumüller
Daglig leder

Tlf.: +47 476 23 454
E-post: willy.neumuller@vikenmontasje.com

Takstmann og byggmester i Viken Montasje, Michael Jakobsen

Michael l. Jakobsen
Takstmann og byggmester

Tlf.: +47 949 89 825
E-post: michael.jakobsen@vikenmontasje.com

Byggmester for Viken Montasje, Robert Lindberg

Robert Lindberg
Byggmester

Tlf.: +47 917 59 249

E-post: robert.lindberg@vikenmontasje.com

Avdelingsleder for flisarbeid i Viken Montasje, Lars Jakob Lund

Lars Jakob Lund
Avdelingsleder flis

Tlf.: +47 908 53 471

E-post: flis@vikenmontasje.com