Tjenester > Oppussing privat > Innvendig renovering

Innvendig renovering

Planlegger du å renovere boligen din innvendig? Vi kan hjelpe deg med å bytte gulv, gipse vegger, montere kjøkken, med mer. 

GULV

Å bytte ut gamle gulv med nye kan være med på å endre hjemmets utseende og følelse, samt økt verdien på boligen. Ønsker du kanskje en moderne parkett, eller praktisk laminat? Dette kan gi deg muligheten til å forbedre blant annet boligens akustikk og brukervennlighet. Vi kan også behjelpelige med å legge trinnlydsplate og varmefolie under ditt nye gulv.

KJØKKENMONTERING

Å montere ett nytt kjøkken i hjemmet ditt kan utgjøre en stor forskjell. Det handler om å få på plass nye skap og få den benkeplassen som du har ønsket deg. Eller kanskje du bare ønsker å bytte ut frontene på kjøkkenet som allerede står der? Et nytt kjøkken kan være med på å gjøre hverdagen enklere, og gjøre kjøkkenet til å et koselig sted du kan samles med familien.

Våre håndverkere hjelper deg med å realisere drømmen om et nytt kjøkken. Vi tar på oss både oppdrag for enkeltpersoner (privat), samt faste avtaler med leverandører.

Gulvlegging utføres av Viken Montasje

referanseprosjekter

Kjøkkenmontering - vi i Viken Montasje hjelper deg

Montering av kjøkken for ny bolig i Tomter

Tomter / Norge
Kjøkken montert av Viken Montasje

Nytt kjøkken montert Son

Son / Norge
Kjøkken med stor øy montert i Flateby av Viken Montasje

Kjøkken med stor øy

Flateby / Norge